Europa Conference League

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων Ολυμπιακού και Φιορεντίνα ενόψει του τελικού του Conference

Ακριβώς δύο εβδομάδες πριν τον τελικό του Conference, εκπρόσωποι Ολυμπιακού και Φιορεντίνας συναντήθηκαν στην OPAP Arena με ανθρώπους της ΕΠΟ και κλιμάκιο της UEFA.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του UEFA Conference League που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena(29/5) έχει ξεκινήσει και με ανακοίνωση της η ΕΠΟ ανέφερε πως σήμερα(15/5) στο γήπεδο του τελικού έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ ανθρώπων Ολυμπιακού και Φιορεντίνας και κλιμάκιο της UEFA, τονίζοντας πως από εδώ και στο εξής οι συναντήσεις θα είναι καθημερινές, ενώ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή(19/5), το γήπεδο της ΑΕΚ θα παραδοθεί στην διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του τελικού του Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου στις 22:00 στην AEK Αrena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Κλιμάκιο της UEFA που βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες σε συνεργασία με εκπροσώπους της ΕΠΟ εκκίνησαν στην AEK Arena τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ για όλα τα επιμέρους θέματα ενόψει της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης.

Οι συναντήσεις πλέον θα είναι καθημερινές ενώ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 1 την Κυριακή 19 Μαΐου, το γήπεδο θα παραδοθεί στην UEFA για να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x